Live

LIVE, KOMMANDE SPELNINGAR:

2

JULI

LIVESTREAM, ESLÖV


Häng med på vårt senaste äventyr! Tors 2 juli kommer Skräckkabinettet att uppträda utan publik i Eslöv men vi kommer att livestreama det för alla i hela Sverige! Vi återkommer med info om var man kan se streamen.

TIDIGARE SPELNINGAR:

14

DEC

HIPP, MALMÖ


Hipp Family är en fartfylld, humoristisk, hisnande och alldeles magisk show för hela familjen! Med musik, dramatik, humor, dans och sång bjuds publiken in för att återupptäcka nöjespalatset Hippodromen.

22

JUN

SOMMARLUND, LUND


Urpremiär av Skräckkabinettets föreställning skedde för glada sommarlovsfirare på Stadsparkens vita scen!   

26

JULI

SOMMARSCEN, MALMÖ


Besök Borggårdens spännande miljö för att ta del av Skräckkabinettets allra första spelning i Malmö! 

AUG

SOMMARLOV, MALMÖ


Festa loss med oss i Sveriges populäraste sommarlovsprogram, med inspelning i Beijers Park!

2

NOV

FOLKETS PARK, MALMÖ


Halloween kommer aldrig bli detsamma efter vi drar vårt spöktåg igenom Folkets Park! Gör oss sällskap i dina läskigaste kostymer! 

12

OKT

SLAGTHUSET, MALMÖ


Skräckkabinettet besöker Skräckmässan på Slagthuset! Bland alla andra läskiga monster och hiskeliga utställare kommer de att bjuda på en entimmes show kl 11! 

2

FEB

DUNKERS KULTURHUS, HELSINGBORG


Som en del av Dunkers Kulturhus söndagsscen får nu alla Helsingborgare en chans att för första gången träffa Valentin von Törst, Akhenaton, Vita Frun och Grym! 

29

FEB

MALMÖ LIVE, MALMÖ


Skräckkabinettet kommer äntligen till Malmö Live för att lära människorna att hantera sina rädslor! Och som en del av Malmö Lives satsning "Barnlördag" betyder det att det är gratis entré! OBS! Begränsat antal biljetter.